Långpass

langpass_karin

Ett välbekant smatter mot sovrumsrutan väckte mig men det hindrar inte suget efter att testa benen vid ett långpass. Jag har inte sprungit längre än 12 km sen Lidingöloppet i höstas, och vill kolla status inför Wings For Life World Run. Inget galet långt som det med Karin förra våren (bild ovan – fantastisk dag och sällskap), men för att kolla av när jag kan förvänta mig att the cather car fångar upp mig 🙂

fotter_choklad

choklad_fin

Och detta utan Ben & Jerry´s hjälp. Inget bra utgångsläge om jag ska vara skrockfull, men jag laddade upp med Shake Mushi + att Jonas hade fått en ask lyxchoklad från Bönor & Blad när han föreläste på Friskis. Dessa vackra praliner smakade vi istället av framför Robins och Plura. Så fin att det krävdes manual för att förstå sig på dem, men jag hittade några riktiga godbitar med hettande chili och kardemumma.

Så. Ut i regnet så får vi se vart det bär. Skönaste utgångsläget är att inte ha några förväntningar alls utan ta en kilometer i taget så långt det känns ok. Skön söndag!

8 kommentarer
  1. Låter skönt, hoppas det känns bra =)
    Jag gav mej ut på en runda igår utan att bestämma distansen innan. Skönt att bara känna efter under tiden & se hur långt man känner för eller orkar (det blev 1 tim 3 min & 13 km)
    Wings For Life World Run är väl inte redan om två helger? Tänkte ta ett snack med mannen min om vi ska anmäla oss. Bra att förena nytta med nöje ju =)
    Ha en skön söndag!

    1. Emma – tack för att du rättar mig. Haha – jag tänkte helt fel. Det är ju ett tag kvar till loppet, så jag hinner träna mer. Skönt! Hoppas vi ses där & skön söndag du med!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras