Casall HIT & dagens träningsoutfit

HIT som i..

 • High Intensive Training med häftiga redskap, t.ex. parachute, repstege, viktväst och foamroller. Igår lanserades Casalls nya HIT-sajt och träningsapp som ger dig 43 övningar och 10 program för effektiv hemma- och utomhusträning. Finns att ladda ner gratis på iTunes.
 • En riktig ”hit” då prova-på-passet i morgon kväll fylldes på ett litet kick. Den här typen av träning är verkligen populär och det ska bli jätteroligt att testa HIT ihop med mina bloggläsare och Casalltjejerna Frida Lindström och Sanne Åkerstrand. Fick du inte plats på tisdag är ett tips att kolla om någon avbokat sig (finns 30 platser) eller på Casalls Facebooksida. Vecka 36 håller de egna prova-på-klasser, öppna för alla. Håll utkik!

 • – i + o = hot? Ja, verkligen heta träningskläder. Casalls nya HIT-plagg är snygga åtsmitande funktionskläder med kompression i både tajts och tröja för tjejer och killar. Kläder designade för att tåla tuff intervallträning, som formar och ger stöd åt dina muskler och jag älskar den lila färgen på damplaggen. Plommonlila som för övrigt är en färg vi kommer se mycket av på träningskläder i höst. Just nu kan du vinna HIT-kläderna i genom att vid dina träningsbilder på Instagram använda hashtag #casallhit (mer info här).

Dagens träningsoutfit: Linne, sport-bh och tajts – Casall, strumpor – Gococo.

Casall, men varken några HIT-kläder eller HIT-träning idag. Benen berättar att de är trötta efter backiga långpasset igår så det blir ett ”LIT-pass” för bröst/axlar/core istället. Sen möte med Katarina Woxnerud inför PT-onlinesajten. Vi har mycket att gå igenom och planera. I september ska allt vara klart och det är otroligt spännande att vara med och bygga den fina PT-onlineportalen. 

P.S. Tips! Just nu upp till 64% rea på fina Casallkläder på Campadre. Bl.a. linnet ovan. D.S.

6 kommentarer
 1. Hej,

  Älskar din blogg! Får man fråga hur lång du är och hur mkt du väger? JAg gillar att springa och vill bli bättre på att springa långt, jag tror det skulle underlätta om jag gick ner några kilon. Hälsningar Jenny

  1. Tac, vad kul att höra!

   Det känns oviktigt och det går inte att jämföra sig med någon. Men vill du nödvändigt veta är jag 167,5 cm lång & väger ca 57 kg (tror jag. Länge sen jag vägde mig 🙂

 2. Hejsan, Mitt namn är Martin Ignacio Weihe och jag ser efter de som jobbar som Personlig Tränare i Danmark,Norge och Sverige. De som kan ta del i att driva en träningsportal online.Det enda vi önskar från er är en link från topNotchTraning till er blogg/hemsida. Där kan du /ni lära ut olika tränings tips och sund livsstil genom sina aktiviteter m.m

  Jag jobbar själv med webbdesign och Events i (TNT) och ser efter ett team med personlig tränare i Danmark, Sverige och Norge som kan jobba ihop och ha en träningsportal fylld med människor som söker/delar med sig av sina tränings metoder, blanda ihop det med Sport events som Parkour shows, skönhetstävlingar, Miss fitness / Miss Bum Bum, Fitness tävling för män och mycket mer (TopNotchTraining.Dk) driver nu att utvecklas och behöver ett team som administrerar hemsidan, som kan jobba med Personlig träning…. Är du en aktiv person och gillar att driva människor till nåt positivt så kan detta vara något för dig!
  Hör gärna av dig om du har möjlighet, Mvh Martin.

  TopNotchTraning.dk (TNT)
  Ignacio Events

 3. Hejsan, Mitt namn är Martin Ignacio Weihe och jag ser efter de som jobbar som Personlig Tränare i Danmark,Norge och Sverige. De som kan ta del i att driva en träningsportal online.Det enda vi önskar från er är en link från topNotchTraning till er blogg/hemsida. Där kan du /ni lära ut olika tränings tips och sund livsstil genom sina aktiviteter m.m

  Jag jobbar själv med webbdesign och Events i (TNT) och ser efter ett team med personlig tränare i Danmark, Sverige och Norge som kan jobba ihop och ha en träningsportal fylld med människor som söker/delar med sig av sina tränings metoder, blanda ihop det med Sport events som Parkour shows, skönhetstävlingar, Miss fitness / Miss Bum Bum, Fitness tävling för män och mycket mer (TopNotchTraining.Dk) driver nu att utvecklas och behöver ett team som administrerar hemsidan, som kan jobba med Personlig träning…. Är du en aktiv person och gillar att driva människor till nåt positivt så kan detta vara något för dig!
  Hör gärna av dig om du har möjlighet, Mvh Martin.
  (OBS.domännamnet ska ändras.)
  TopNotchTraning.dk (TNT)
  Ignacio Events

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras