Testa Casall HIT med mig

Minns du när jag var och spanade på Casalls aw13-kollektion och nya träningsform Casall HIT i våras? Filmklippet är därifrån och du får bl.a. se hur man springer med en Parachute (till höger i filmklippet), något som ingår i HIT-träningen ihop med andra häftiga redskap (skrivit mer om träningsformen här). Visst verkar det kul?

Nu har du chansen att testa träningsformen ihop med mig, duktiga Casall-tränarna Frida Lindström (bild ovan) och Sanne Åkerstrand vid en V.I.P-kväll i Vasaparken tisdag 27/8 kl 19.00-20.00. 30 platser finns att tillgå så först till kvarn. Anmäl dig så här:

  1. Gilla Trend o träning på Facebook (om du inte redan gjort det och just för att inte missa roliga händelser som denna 🙂
  2. Anmäl dig vid eventetCasall HIT+ skriv även en kort hälsning varför du vill vara med under bilden av inbjudan. På den hittar även mer information. Jag plockar sen ut de 30 som var först och övriga hamnar på väntelistan. Därför viktigt att du avbokar dig om du får förhinder och inte kan komma eftersom alla 30 platser är bokade. Vill du gärna gå men fick inte plats? Kika in på Casall HIT-sidan framöver och se om någon avbokat.
  3. Dyk upp och ha en rolig träningskväll ihop med mig och Casall-teamet. Varmt välkomna!
3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras