Vasaloppsvinnaren med i Jorm Runt

Det är inte varje dag jag är med i samma lag som en Vasaloppsvinnare. Laila Kveli, segrarinna i Vasaloppet 2013, ska springa 3-kilometerssträckan på Jormön i Jorm Runt-laget jag är med på lördag. Ön där det under veckan gått rykte om att en björn befinner sig, vilket kan resultera i rekordtider? Laila behöver nog inte oroa sig, ruskigt snabb som hon är, och jag ser verkligen fram emot att träffa den coola långloppspecialisten (även om det är ett halvår för sent. Tänk vad grymt att få tips av henne inför Vasaloppet Öppet Spår 🙂

Utöver Lailas sträcka är det en cykel-, en kort löp-, en sim-, en rodd- och slutligen min 3 km löpsträcka. Bra egoboost att få ta laget i mål och jag ser verkligen fram emot en rolig tävling. Vårt lag, med namnet ”Jormlag med lite förstärkning”, är en skön mix av elit, mellan och vardagsmotionärer – något jag gillar skarpt. Jorm Runt är mer fest för hemvändare och bybor än presige, även om det går att testa sina krafter både i lag eller ”Superstar” där man kör alla grenar själv. Dessutom finns en minivariant av loppet för barnen där Hugo och Hampus var med förra året (bilder därifrån), och nu är även tvillingarna tillräckligt stora att vara med. Årets happening här i byn med mat och dans på kvällen.

Mer information finns på jormrunt.se eller Jorm Runts facebooksida. Och är du i krokarna – det är inte för sent att anmäla sig. Går att göra ända fram till starten.

Bild på Laila från flickr.com 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras