Följ mig runt Vättern

I morgon bitti är det dags. Jag och 20 000 andra cyklister ska besegra 30 mil runt Vättern. Nej inte 30 ggr runt Lidingö även om bilden ovan är därifrån (lite vågat att göra V-tecken innan jag är i mål också). Vi satsar på att byta starttid till mellan 4-5 i morgon bitti så nu blir det sängen eftersom vi har 2 timmars resväg till start också.

Jag är i alla fall laddad från tårna. Både med startklar cykel som vi servat och provcyklat idag, med god lax och pastasallad och Ben & Jerry´s (vågade t.o.m. gambla med smaken Beanut Buttercup – sjukt god kaloribomb och garanterat cykelvänlig). Så mätt och taggad går jag och lägger mig med en positiv bild i huvudet. I morgon tävling och då har jag svårt att hålla igen. Är man tävlingsmänniska så är man 🙂

Vill du hänga med mig runt? Skicka sms med koden V 28556 till nr 72 456 (OBS – mellanslag mellan V och 28556). Kostnaden är 30 kr.

P.S. Vill du istället följa andra cyklister kan jag tipsa om P1s nya sommarserie ”Cykla i P1” som startar 29 juni kl 09.35. I P1 förstås. D.S.

5 kommentarer
  1. Usch så här får du inte skriva du som alltid skriver så bra. Vätterrundan är ingen tävling jag blir tokig på dom som säger det. Jag cyklade själv rundan 2008 och blev så arg på några cyklister i depån i Jönköping. Dom kom in och ropade hur tar vi den här depån snabbast?! Vätterrundan är ett motionslopp inget annat det finns ingen resultatlista utan du får endast veta din egen tid. Alla är vinnare som tar sig runt! Njut istället över hur vackert det är och njut av stämningen.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras