Packad för Vätternrundan

I kväll hämtar My Performance-kollegan Gustav med bror upp mig och vi åker till deras sommarhus i Gissebo. Därifrån är det ca 2 timmars bilfärd till Motala, men huset ligger så mysigt och vi har skjuts både till start och hem och kan vila i bilen. Dessutom ligger huset så fint och vi har hela morgondagen på oss att sova, ladda, checka alla prylar och cyklar och snacka taktik.

Dessutom bra för Jonas och barnen att slippa den här nervhispiga mamman som har svårt att fokusera på annat med magen full av fjärilar. Vill inte glömma något och började redan igår lägga fram för att se att allt viktigt hamnar i väskan. Så här ser min packning för 30 mil på Bianca ut (från vänster ovan):

 • Sport-bh specialgjord för cykling – Craft
 • Cykelhandskar – Craft + extrahandskar för ev. meck med cykeln.
 • Glasögon.
 • Hjälm.
 • Mössa anpassad att ha under hjälm (om det är kallt på natten).
 • Plastpåsar att ha mobil och annat i som inte får bli blött.
 • Vattenflaskor.
 • Xylocain-salva som lindrar omedelbart på ställen som gör ont.
 • Solfaktor.
 • Cykeltröja med kort ärm och dragkedja – Craft.
 • Underställströja med cykelficka i ryggen – Craft.
 • Regntålig vindjacka för cykel med avtagbara ärmar – Craft.
 • Långa stödstrumpor eller kortare? – Craft.
 • Energi: Gel med koffein, proteindricka, Starbars, Resorb Sport.
 • GPS-klocka – Garmin.
 • Prylar: Cykelslang, lagninggrejs, näsdukar, mobil, mobilladdare.
 • Cykellampor – Silva
 • Regntäta skoöverdrag – Craft.
 • Reflexväst – Craft.
 • Cykelbyxor med vadderad rumpa – Craft.
 • Ben- och armvärmare – Craft.
 • Cykelskor – Shimano.
 • (+ reflexer som Gustav handlat idag).

Något glömt? Jo, kläder att ha på mig EFTER loppet kan ju vara bra och det kastades ner i all hast för en stund sen. Tanken är ju att jag ska överleva och helst dra på något bekvämare än ”blöjbyxor” efter loppet 🙂

10 kommentarer
 1. Åh, så kul du kommer ha!!!! Jag är minsann lite avis på dig och andra vänner som åker ner för att vara med om detta äventyr. Hoppas verkligen att du får 30 härliga mil och solsken när du går i mål i Motala. Ska bli kul med racerapport sen. Själv packar jag för en träningshelg uppåt Roslagen; 13 mil cykel dit, långpass löpning, simning, lite styrka och sen 13 mil hem på söndag.
  /Helena V

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras