Färdigcyklad

Japp, det är så jag känner mig – färdigcyklad och redo för att ta mig runt Vättern. Men en strålande dag som denna var jag bara tvungen att ta ett sista farväl av hästarna i Elfvik samt fåren och korna vid Stora Skuggan. En timme med fartlek i backarna för att trampa ur lite spänning av nervositet. Hade bra klipp i benen så statusen känns kanon inför lördag. Även Bianca gör sig nu redo med helkroppsbehandling på cykelverkstad där hon ska rengöras, checka bromsklossar, smörjas och justera sina växlar.

För sista gången (next löpning över eller simning under?) bättrade jag på statistiken (översta bilden) på Lidingöbron. Cyklade in som nr 768..

..och ut som 769. Eller mer. Blev några omtagningar med kameran innan jag hamnade på bild. Lite halvt 🙂

Dagens cykeloutfit: Kläder – Craft (blåser alltid ute på Lidingö så trots solen var den supertunna vindjackan skön. Hamnade senare i sadelväskan), cykel – Bianchi, skor – Shimano.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras