Långpass med CK Medvind

Lagom en vecka kvar och sista långpasset innan Vätternrundan hittar jag själva grejen med den här sporten – att cykla med ett trevligt gäng, sköna vägar utan massa trafik och rödljus (utan att köra samma sträcka 100 gånger) och bra val av kläder. Ja, tårt- + glassuppladdningen gav också perfekt energi hela rundan (+ sportdryck och Vitamin Well Stevia Sharp) även om Big Pack innehåller lite för mycket luft så jag ofta fick lägga mig längst bak i klungan och gasa 🙂

När jag vaknade mullrade åskan och jag trodde passet skulle behöva ställas in eller pinas igenom, men jag hann precis hem innan himlen drog ihop sig, det började ösregna och blixtra. Sjukt flyt med vädret också alltså!

Några av medlemmarna från CK Medvind. Justa grabbar som höll ett lagom tempo på ca 3 mil/h och inte alls var svåra för mig hänga med. Vissa nybörjare som jag, andra mer erfarna och jag fick många bra tips. Inget av mina pass inför Vättern har känts som det gått så fort som detta, trots att jag var ute lite över 4 timmar och cyklade 11 mil.

Fina vägar och vacker natur ute på Ekerö. Dumt att jag inte hittat den här perfekta turen ut till färjan och tillbaka till stan förrän nu…

…och dessa trygga, snygga ryggar som guidar dig till sol och medvind 🙂

Tack för en grym runda i trevligt sällskap grabbar. Vi kanske ses runt Vättern om ett par dagar!

12 kommentarer
 1. Du kommer fixa det galant nästa helg!
  Jag är själv på väg hem efter halvvättern och säger som du att jag hittat tjusningen med cykel:)
  Hängde på olika gäng på vägen och man lär sig ett o annat men framför allt var det roligt att kunna hänga på dessa grymt starka kvinnor och män för stunden 🙂
  Har fortfarande ett leende på läpparna! Ha en trevlig tur runt pölen nästa helg

 2. Vad roligt att träna tillsammans med andra, för just cykling blir lite långtråkigt ensam. Jag genomförde Tjejvättern igår och det var mycket roligare och gick bättre än förväntat 🙂 Det kommer gå kanon för dig nästa helg, ska bli så roligt att läsa om ditt lopp sen! Kram

 3. Tack själv, kul med nya ansikten i vår grupp men ska det fotograferas får man ju börja kamma sig 🙂
  Lycka till med VR
  ”see you in Motala”

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras