Proteinnötbollar LCHQ -godaste receptet

Proteinbollar har jag gjort i alla möjliga varianter och vad jag har i beror på vad som finns hemma i skåpen. I helgen hade jag precis alla ingredienser jag önskade och fick till riktigt goda bollar. Något att snabbt stoppa i munnen stressiga dagar eller den lilla cykelväskan under sadeln på långpass? Packade med energi i form av mandel (både i mjöl-, smör- och nötform), kokosolja, pumpakärnor och långsamt protein från Gourmet-Pro + Whey-80 Ice Coffee som innehåller koffein.

Grymt bra och nästan för gott för att vara sunt 🙂

Ingredienser:

Gör så här: Blanda allt till en jämn smet där du tillsätter lite lite vatten i taget till en lagom konsistens. Rulla till bollar, och rulla lite till i hackad mandel. Ställ svalt och ät vid behov eller sug. Går även bra att frysa.

P.S. Så gott som alla ingredienserna finns hos Bodystore och Gymgrossisten. D.S.

7 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras