Senpostad outfit och tävlingstips

Även en hyffsat rutinerad bloggare kan glömma att trycka på ”publicera”-knappen i all hast. Jag har haft fullt upp hela dagen och inte upptäckt mitt missade inlägg som jag skrev i morse varför det kommer först nu. Men dagen har varit givande, så jag gör gärna en repeat 🙂

”Startar min fredag redan kl 05.20 för att hinna vakna i lugn och ro innan PT på Rosa Skrot följt av flera bra möten. En skön morgonstund i tysthet är värd att offra lite sömn för och veckans bästa dag är bara fördel att göra extra lång – speciellt när det är spännande saker på g.”

Dagens PT-outfit: Linne – Stronger Label ”Signature Anna Lissjanis”, sport-bh – Gococo, tajts – Röhnisch, strumpor – Reebok.

Vill även tipsa om Loisechf som just nu tävlar ut ”mitt” linne på sin blogg. Hon har tolkat budskapet bakom trycket på helt rätt sätt – att det inte bara handlar om att älska träningen utan allt man gör här i livet. Gå och och tävla här!

5 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras