Lördagsgod laddning

Känns inte direkt svårt att motivera mig till ett långpass på cykel en dag som denna och jag ska försöka komma iväg inom en halvtimme så att inte hela dagen går åt. Utanför fönstret lyser solen och med magen full av gott, rätt cykelkläder på kroppen (visar senare) samt en flaska Resob Sport i cykelväskan blir det en grym tur.

Bilderna visar vad lördagen hade att bjuda i matväg. Sen slank det även ner ett lass glass framför familjefilmen ”Sune i Grekland” med Hugo och Hampus (Jonas somnade som vanligt 🙂 Bild finns på min Instagram (@trendotraning).

Ovan min portion Shake Mushi extra allt. Anders Timells och min favoriträtt (kolla hans Instagram så ser du) som finns på Itamae Sushi vid Odenplan. Majosåsen är fantastisk.

Hugos ville ha ”vanlig sushi” men orkade inte allt så jag fick smaka lite.

Rörde även ihop en ny sats fröknäcke som är så gott med ost på. Otroligt lätt att göra enligt det här receptet.

Nu kaffe, kesella, Gourmet-Pro, bär och nötter och om 10 ut i solen och rulla. Skön söndag finingar!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras