Pimpar proteinet

Dagarna fräser förbi och helgen närmar sig. Perfektionisten inom mig är inte helt 100% inför BBCmamma på lördag, men det är ju en hel fredag kvar. Lugna puckar. Jag presterar bäst under stress.

Annars glider jag runt i mitt egendesignade sköna baggylinne och förbereder kvällsgodiset. Sista målet innan sänggång brukar jag äta så proteinrikt som möjligt för att ge kroppen bra byggstenar under natten, ofta i form av kesella, ägg, lite middagsrester eller i pulverform. Till min stora besvikelse var favoritproteinet Gourmet-Pro Double Chocolate slut sist jag beställde från Gymgrossisten, och jag testade istället ett nytt proteinpulver (Diet Whey). Föll mig INTE i smak även om ”White Chocolate” lät lockande.

Men istället för att gråta mig till sömns i väntan på favoritproteinet gör jag det bästa för att smaksätta själv med goda grejer. Illasmakande proteinpulver blir gott med lite kakao, kokosolja, och mandel- eller jordnötsmör. Sen brukar jag ha i lite mättande och fiberrika frön och i en tjock smet blir det godis.

Don´t just eat it – LOVE IT!

Min princip är att allt ska smaka bra, annars får det va 🙂

7 kommentarer
  1. Jag är nog trög, men hur gör du det till en smet? Har du nåt vatten eller mjölk i? Ser väldigt gott ut! Jag har också ett äckligt proteinpulver som behöver göras nåt gott med och är glad för såna här tips!

    1. För det mesta äter vi middag vid 20, men ibland tidigare & då äter jag något litet med bara protein runt kl 21-22 om jag ska sitta uppe & jobba.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras