Yogaprogram 30 minuter

För ganska exakt ett år sen satte jag ihop ett yogaprogram som passar bra att köra hemma. Det tar ca 30 minuter om du gör solhälsning A och B två gånger och tar 5 djupa andetag vid varje possition. Filmklippet ger bara en snabbspolning av programmet nedan och förutsätter att du yogat tidigare och vet hur yogaandningen och solhälsningar går till (d.v.s. jag ger inga ingående instruktioner).

En av mina PT Hemma Hos-kunder önskade sig ett yogaprogram att köra hemma, så senare idag ska hon få köra det här programmet och hjälpa henne få rätt teknik.

Men nu cykla till Rosa Skrot i rosa soluppgång för att PTa lite där. Ha en toppendag!

14 kommentarer
  1. Hej! 🙂

    En fråga behöver man komplettera med annan träning till det här programmet? Eller yoga över huvudtaget? Kondition förstår jag men mer styrketräning?

    Mvh Pauline

  2. Pauline – Svårt att svara på utan att veta vad du har för träningsmål. Men för att må bra och orka med ett ”vanligt liv” – nej! Yoga går att göra riktigt tung för bra styrketräning, du får fantastisk coreträning, rörlighetsträning och balans. Så om du inte inte har som mål att bygga stora muskler eller har en vardag med mycket tunga lyft + kompletterar med pulspass behövs inget mer.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras