Polarpizza och Finest Award

Testade en ny variant av snabbpizza idag och tog en stor Polarkaka som botten istället för  tortilliabröd som vi brukar. Samma pålägg dock med färdig tomatsås, räkor, kalkon och riven ost.

Blev som en tjock panpizza. Barnen älskade den fast själv föredrar en tunnare botten. Men pizzan var just för deras skull – min och Jonas middag väntar senare när tvillingarna lagt sig. Lyxiga mackor (mitt bröd) med handskalade räkor, sallad, avocado, ägg och majonäs. Simpelt gott mys!

P.S. Fick nyss ett mail om att röstningen till Finest Award nu är öppen. Klicka in här och rösta på dina favoriter redan idag och var samtidigt med och tävla om VIP-biljetter till galan på Operaterassen 13 februari. Och jag blir såklart jätteglad om du lägger en röst på Trend o träning i kategorin ”Årets träningsblogg” (även om motståndet är tufft – några av mina egna favoriter 🙂 D.S

 

10 kommentarer
  1. Hej Anna! Jag läser din blogg varje dag men kommenterar sällan bloggar ,en nu gör jag det – vill bara skriva att jag röstade på dig på finest award! 🙂 lycka till och hoppas du vinner för du är så bra! 🙂 kram!!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras