Vardagsträning

Godmorgon vänner! Visar ingen dagsfärsk bild på mig, men bär på små barn gör jag idag också. En av alla vardagssysslor jag inte räknar som träning men som faktiskt gör skillnad i det stora hela..

..liksom alla andra vardagsbestyr. Vissa saker roligare än andra, men då är det bara att se det från ljusa sidan och se det som träning. Bilderna ovan är från igår, på min egen (och mannens. Och grannens 🙂 vardagsmotion.

Som sagt – vardagsmotionen är en stor del av ”träningskakan” (bild från motionera.folkhalsan.fi). Dessutom kanske du har ett jobb där du rör dig och lyfter mycket? Allt räknas, även om specifik träning som styrka behövs för en skadefri kropp så HÅLLER och orkar med vardagen.

Tänk på det när du svär över snömodden och ha en trevlig torsdag!

3 kommentarer
  1. Åå att dra tvillingvagn med 1-åringar 1,5 h idag tog väääldigt mycket längre tid idag o kände att hela kroppen aktiverades. Ha en fin dag o tack för bra blogg!

  2. Ja undrar hur jag skulle må utan all vardagsmotion. Cyklar året runt och just när det är som jobbigast i all snömodd är det ju inte så roligt men ack så skönt efteråt när jag känner att kroppen verkligen har jobbat 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras