Onsdags-snacks

Jag är en sån som spar det godaste till sist. Middagen har jag kastat i mig som en husgrig varg efter storhandling, hämtning av 5 barn (1 bonus – Hampus kompis), pannkaksrace och plock (3 pussel, Lego och Bay Blades över hela lägenheten). Pjuh! Den här stunden när det mesta är fixat, mellan nattning av de minsta och de största, är en av de skönaste på hela dagen.

Ceasarsalladen var god, men de sparade edamebönorna med flingsalt och mitt hemgjorda knäckebröd med ost – som en dröm!

4 kommentarer
  1. Ska testa att göra ditt bröd vid nästa bak! Älskar nya recept :-).
    Själv har jag hang-up på ett liknande bröd fast utan bl.a. ägg. Jag kavlar det riktigt tunt och har på flingsalt. Sen är det bara att knapra – utan vare sig smör eller ost. Mailar över receptet.
    Sååå gott!
    /Helena V

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras