Bästa julmaten

Flera läsare har bett mig tipsa om vilken julmat som är bra, men så här tycker jag – ät det du tycker är gott. Hur många dagar per år är det julafton? Just det.  Strunt i dieter, ät, njut och ha trevligt. Ovan ser du bilder på delar av min favoritjulmat (och påskmat – det är ju samma 🙂 från tidigare år.

”Men åhhhhh! Jag ville ju veta vad jag helst ska välja. Vad som är nyttigast”, kanske några av er tänker och för er skrev jag lite en lista förra julen. I år orkar jag inte  – tycker det är så tråkigt med förbud, speciellt vid en festhögtid som julen, och puschar hellre för att röra på sig. Det förhöjer dessutom semesterlyckan och smaken på maten.

P.S. En av mina PT-onlinkunder har ett bra knep – att inför en ny ”grön rätt” till julbordet varje år. Hon tipsade om ”svartrötter to die for” och ”rödkålssallad med apelsin och rostade valnötter”. Låter farligt gott! D.S.

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras