Bara EN

Matlagningsingrediens. Ägg går att variera så bra, är så gott och är bland det mest kompletta du kan äta näringsmässigt. Ovan del av min snabblunch tillsammans med grönsaker och ett par knäckemackor.

Träningsform. Löpning = maximal frihet! Speciellt på fjället som bilden ovan från i påskas. Det var skare och gick att springa överallt.

Träningstopp ur garderoben. Mitt gula Adidas Stella McCartney-linne från 2009. Fortfarande lika snyggt, fin form och färg efter alla tvättar och funkar vid såväl löpning som yoga och styrketräning.

Styrkeövning. Chins p.g.a. samma anledning som löpning – det ger en enorm frihetskänsla att ha kraft nog att orka dra upp sin egen kroppsvikt. Dessutom komplett träning för överkroppen.

Känsla. Det går inte att beskriva med ord – att vara med om när ett (eller två. Eller TRE) liv kommer till världen. Samma känsla vid alla mina förlossningar även om den första var väldigt dramatisk. För mig är detta störst.

Årstid. Hösten. Färger vackrare än sommarens blommor och man får dra på sig sköna käder, kan mysa inne och springa ute i friskare luft. Löven dör men det råa vädret gör att jag känner mig mer levande än någonsin. Kanske för att jag är ett septemberbarn?

Familj. Min. Jonna gråter, Hugo och Hampus fick vi muta för att ställa sig framför kameran, Junior livrädd, jag i prickiga strumpor och Jonas bruna jeans. Ordning och kaos på samma gång, stökig och bråkig, full av kärlek och så jäkla operfekt perfekt ♥

Blogg. Tuff, full av känslor, ärlig, vacker, inspirerande, så olik min men ändå inte. Hinner jag bara läsa en om dagen blir det denna.

Dessutom är detta mitt bidrag till hennes efterlysning på listor. Gör en du också och länka till den hos Sara.

 

13 kommentarer
    1. Vi har fullt upp, men slipper i alla fall vaknätter numera (om de inte är sjuka). Bortskämda med 4 barn som sover bra på nätterna 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras