Irriterande men gott

Tog nyss en fikapaus från to-do-listan med ostmackor av mitt hemgjorda knäckebröd (VARNING – beroendeframkallande) och ett par koppar te. Dagar med hemmajobb framför datorn går vattenkokaren varm och jag vet inte hur många koppar jag får i mig. Ibland svart, men för det mesta grönt eller rött te (när koffeindepån är full).

Dock irriterar jag mig enormt på att varje liten påse i många tesorter är förpackad i papper. Kanske praktiskt om man ska ha med sig en påse någonstans (hur ofta händer det?), men annars onödigt tidskrävande att krångla av och inte minst dåligt för miljön. Tacka vettja Friggs klassoiska gröna och röda te utan papper.

Så. Nu har jag lugnat ner mig. Livet kan gå vidare 😉

7 kommentarer
  1. Jag älskar Friggs teer! Speciellt deras rooibos med blåbärssmak!
    Deras lite finare med smak som heter Sweet apple pie är inte tokiga de heller, dock ligger de i singel påsar. Dumma!

  2. Clipper te är utan extra påsar och de är enormt goda. Vitt te med apelsin, grönt chai, vitt med echinacea, rooibos … många favoriter! Ekologiska är de också.

  3. Jag tycker själv att löste är godast även fast det är lite meckigt att få in teet i behållaren ibland:)

    Jag har ett önskeinlägg! Du visar ofta vad du äter innan träning, frukost och middag. Men hur äter du till mellanmål och lunch tex? Vore kul att se för att få inspiration samt se ungefär hur du äter du som styrketräning mkt. Har själv svårt att veta hur jag ska äta i samband med mkt styrka :S

    Tack för en bra blogg!!!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras