Farsdagspresent från Allt för Hälsan

Farsdag idag, men vi tjuvstartade redan igår och firade Fars Afton med god mat och en mumsig present jag handlat på Allt för Hälsan i torsdags. Choklad var för övrigt det jag såg mest av i olika varianter –  LCHF, med Stevia och olika raw food-varianter sötade med dadlar. Vet inte – kakao innehåller mycket antioxidanter och nyttigheter, men annat hälsosamt hade gärna fått mer utrymme tycker jag.

Alla goda, men den med marsipan var bäst.

Nåväl. Hälsa handlar ju mycket om att må bra och choklad gör mig glad. Pralinerna jag själv valt var helt vanligt sockriga och kanongoda (ja för jag fick också smaka enligt planen ;). Smälte i munnen framför filmen ”Johan Falk – Organizatsija Karayan”, som jag verkligen rekommenderar. Jag fick kämpa för att inte goffa i mig hela tallriken av ren spänning.

Idag firar vi vidare med den obligatoriska Triss-lotten (det ville Hugo ge så skyll inte på mig för att vara fantasilös 😉 och mannens önskemiddag – hemgjorda burgare. Ha en skön söndag!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras