20 hälso- och träningsappar

Aftonbladets Appguiden har haft en undersökning bland över 1000 av sina läsare där de fick tipsa om sina bästa hälso- och träningsappar inom 5 olika genrer. Nedan ser du de, utan inbördes ordning, mest populära tipsen:

1.Endomondo Sports Tracker PRO. Pris: 38 kr 

2.  FunBeat. Pris: 0 kr

3.  iMuscle – iPhone edition. Pris: 15 kr

4.  Kaloriräknare från ShapeUp Club. Pris: 0 kr

5.  Mindfulness Appen. Pris: 15 kr
6.  Nike+ Running. Pris: 0 kr

7.  Promillekoll. Pris: 0 kr

8.  RunKeeper – Track GPS Running, Walking, Cycling and more! Pris: 0 kr

9.  Sleep Cycle alarm clock. Pris: 7 kr

10.  Friskis&Svettis. Pris: 0 kr

11.  Hundred PushUps. Pris: 15 kr

12. iFitness Pro. Pris: 7 kr

13.  JEFIT PRO Workout. Pris: 38 kr

14.  Livsmedelsdatabasen. Pris: 0 kr

15.  Period Tracker. Pris: 7 kr

16.  PeppApp. Pris: 0 kr

17.  runtastic. Pris: 0 kr

18.  Rökfri. Pris: 0 kr

19.  Workout Trainer. Pris: 0 kr

20.  Zombies, Run! Pris: 55 kr

Personligen skulle jag gärna lägga till PoWorkout och Casall T.O.D. och någon Tabata-app.

Vilka tränings- och hälsoappar saknar du i listan?

7 kommentarer
 1. Hej!Jag tänkte kolla om du har tips på var på SATS Stadion som du gör dina övningar? Jag tycker mest man känner sig i vägen där… Var till exempel för du dina ”fria” övningar som framför allt kräver en matta, t.ex. plankan, båten med sidorotation osv? Och var gör du övningarna när du bara använder hantlar, t.ex. axelövningar, utfall med hantlar etc.. Jag vet liksom inte vart på gymmet jag ska befinna mig för sådana typer av övningar. På markplan finns ju ett litet stretch-område…
  Och på bottenplan är det ju renovering pga vattenläcka. Håller du till på översta planet där att fria vikter och muskelbyggare är, eller är du på samma plan som gruppträningsrummet, där med alla maskiner?Förlåt, jag menar inte att ta reda på var du befinner dig (vi tränar nog inte ens på samma tider) men jag vill bara veta var man inte är ivägen när man använder sig lite av hantlar men mest fria övningar på matta. Har du alltså något tips på ett bra utrymme? Detta hindrar mig verkligen i min träning, hur dumt det än låter, hehe.Tusen tack på förhand!

  1. Jag kör lite på varje plan & det är synd med vattenskadan. Så just nu gör jag plankor lite överallt där jag tränar – mattor kan man ju flytta med sig.

   På översta planet kör jag med hantlar, kabelcross etc. & mellanplanet i smidthen & med stång. Alltså – jag flyttar runt lite beroende på vad jag tränar 🙂

   Annars är det lilla utrymmet innan konditionsavdelningen bra för plankor etc.

   Hoppas mitt luddiga svar är till någon hjälp. Trevlig helg!

 2. Och Jefit höll jag på att glömma, jättebra bank av styrketräningsövningar efter muskel man vill träna, och så gif-bilder på alla övningar så att man kan både se och läsa hur de ska göras. 

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras