Proteinkräm – så gör du (film)

Jag får fortfarande många frågar om hur jag gör min proteinkräm, så här kommer filmklippet med mitt ”hemliga” recept ännu en gång.

De proteinpulver jag tycker smakar bäst att göra kräm av är Star Nutrutions Whey-80 (som nu finns sötad med Stevia), Whey-100 eller Gourmet-Pro samt Charlotte Perrellis Fit & Smart protein. Samtliga protein av hög kvalité, till bra pris och som dessutom är dopingtestade.

P.S. Själv festar jag loss på proteinkräm, kokosfettboll och kaffe innan det är dags att lämna på förskola, skola och sen träna. Min ”kaffe-detox” tog slut samtidigt som Tjejmilen. Jag fick en ordentlig koffeinkick inför loppet efter mitt uppehåll, men nu har jag ingen tävling i sikte och kaffe är så gott (speciellt ihop med söt chokladkräm 🙂

Ha en fin måndag!

15 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras