Navelbråckoperation – 5 dagar efter

navelbrock_efter.jpg

Blånagel har de flesta haft, men blånavel? Är lite blågul och öm nu bara men inte alls ont om jag inte stöter till den. Är så glad över att kunna ha tröjor utan en stor boll som sticker ut även om magen fortfarande putar lite p.g.a. diastasen. Detta stör mig inte nämvärt och kanske jag slipper gravidfrågorna framöver då just naveln varit tydligt ”gravidtecken”. Fortsättning följer..

8 kommentarer
 1. Hej!Dagens ilandsproblem: Jag rör mig väldigt mycket (2 powerwalks/dag på vardera 10 km) och har ett jobb som kräver mycket kroppsarbete. Därav har jag en hög förbränning (ca 3000/dag). När jag äter mat så äter ja´g väldigt stora portioner, slutar inte äta förän jag blir så där PROPPMÄTT. Det är så jobbigt för dels kan man inte ta på sig byxor utan att det blir jätteobekvämt på den mätta magen och dels så blir man så trött efteråt. Men har svårt att begränsa mig vid matbordet.En annan sak är att jag ibland överäter och ligger på ca 4000 kalorier. Har du några vettiga tips att ge mig?Kram!

  1. Varför går du 2 mil om dagen är min fråga? Till från jobbet? Jag förstår att du behöver äta mycket med ditt aktiva liv, men kanske du skulle dra ner till en promenad om dagen så kommer du inte vara lika hungrig.Mår du däremot bra av att röra dig så mycket skulle jag lägga till mer fett i kosten, typ nötter, ägg, olja, kokos men även animaliskt fett från kött. Då behöver inte portionerna vara så stora och ändå ge bra mättnadskänsla. Testa!Kram

 2. Ser ut att läka fint ju! Själv tycker jag min bollnavel börjar leta sig mer och mer inåt och börjar oroa mig för att den ska vara helt borta när jag ska operera mig om två veckor!! Det skulle ju i och för sig inte göra något, men då kommer den väl säkert tillbaka om jag tackar nej till operation. Knäppt va?!

  1. Om det är ett bråck kommer det växa med tiden om du inte gör något åt det så jag tycker det är kanon att du snart ska opereras. Även om du gillar din navel, vilket är grymt :)Lycka till!

 3. Although there are so many sports that have jerseys with various colors and designs,nhl jerseys there are some specific ones that are considered the best looking jerseys in sports.Cheap MLB Jerseys The league of the NBA, in particular, has some very cool jerseys.nba jerseys But, out of 30 great teams and jerseys to pick from, how is it possible to pick the five best? It’s quite difficult, but here are the five jerseys that stand out among the numerous different jerseys spread out among different sports.cheap snapbacks The first NBA team that has a snazzy jersey is the Phoenix Suns.Soccer Shoes Two of the three Phoenix jerseys have flash silver sides and either an orange or purple center. The third jersey has a white center and shiny purple sides.MLB Snapback Hats The best part about the Phoenix Suns jerseys is the sides. No matter what color it is,Anaheim Ducks Jersey the sides are very showy while still managing to mix well with the other colors on the jersey.Oklahoma City Thunder Jersey The Boston Celtics and their unique green jerseys creates a set of appealing products. The Celtics have four official colors, but their jerseys actively use three. The home jersey is a stunning white with green numbering, while the road jersey flips it around. The alternate jersey is the same as the road, except with black numbering. Although the jersey’s appearance has been the same for so many years,Colorado Avalanche Jersey it looks more and more appealing as time goes on. It only helps that the Celtics dominated the 2008 season with their 17th championship title.

 4. Det ser jättefint ut (ja, efter omständigheterna) Vad SKÖNT att det funkar bra, och jag tror också att det kommer ”lägga sig” ännu mer ju mer det läker! 🙂

 5. Hej! Kan du träna normalt efter denna operation? Finns det risk att det spricker upp ännu mer? Min man har nämligen bråck ovanför naveln och har stora problem med det, ej sticker det inte ut lika mycket som det gjorde på dig på bilden. Men han känner smärta/obehag och är otroligt rädd för att träna. Han älskar träning och eftersom det begränsar honom från att göra mycket så har detta lett till depression.

  Blir mycket tacksam för svar!
  Mvh Linda

  1. Linda – jag tränar på för fullt & navelbråckoperationen begränsar mig inte ett dugg. Det enda är att jag har en diastas (separation mellan raka magmusklerna) som gör att jag inte vågar lasta på för tungt, men träna hårt kan jag, springa osv. Din man kommer också kunna när det läkt ordentligt. Hälsa det från mig!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras