Vinnare av 3 veckors PT-online

Först och främst – TACK till alla er som skickat mail med utförliga berättelser och bilder för att tävla om 3 veckors PT-online med mig. Så många har mailat att jag inte hunnit svara på alla mail, men jag har läst era ansökningar, blivit rörd flera gånger om och önskar jag kunde hjälpa ALLA. Just nu har jag inte den tiden, men till hösten kan fler av er få hjälp, dock mot betalning. 

asa_gustafson.jpg

Eftersom detta ska vara en ”öppen” PT-online där alla ska kunna följa testpersonen föll valet på någon som många kan känna igen sig i med fysiskt konkreta mål – Åsa Gustafson 34 år.
Här är hennes berättelse: 

”Hej Anna!

Jag vet att jag har en snygg kropp därunder någonstans, men det var många år sen jag såg den. Efter flera år av hormonbehandlingar och tröstätande när vi försökte bli gravida, så lyckades vi äntligen och fick en underbar dotter i januari 2011. När amningen och så var avklarad kände jag att äntligen börjar jag känna mig som ”jag” igen. Försökte första året gå många promenader, då jag kände att jag inte riktigt hann med träningen. Men nu i januari köpte jag ett kort på Friskis o körde igång. Försökte också jogga och för att ha en sporre så anmälde jag mig till Vårruset. Förra veckan förverkligade jag det målet – sprang hela vägen in i mål! Jätteglad såklart. Dock har ingenting hänt på vikten. Så trist med en mage som kommer uppstickande ovanför tightsen och tröjan som åker upp o glipar på sidan. 
 

Droppen kom i måndags när en kollega frågade om jag var gravid igen. Kom hem till min sambo och berättade det. Han är super-peppande och sa att jag skulle ta det som en sporre att träna mera. Såklart har han rätt, men allt kändes just då bara jobbigt. Tänk om man kunde få hjälp av någon som verkligen kan sin sak, som du Anna! 

Jag har möjlighet att träna på lunchen. Finns en enklare gym-anläggning på jobbet där jag brukar köra crosstrainer o styrka ca 2 gånger i veckan. Kan dock inte alla maskiner, så blir att jag inte varierar mig så mycket. Vi bor också precis inpå ett elljusspår där det finns 2,5 och 5 km slinga. Brukar försöka springa 2 gånger i veckan. Tycker att jag tränar en hel del, men känner inte att något händer. Såklart har jag blivit starkare, men längtar enormt efter en kommentar, typ – har du gått ner i vikt eller vad fräsch du ser ut!

Gör säkert helt fel med maten. Vet ju såklart vad man ska äta, men har svårt att få till det. Dina sallader och annat du lägger upp på bloggen ser alltid så gott ut.

Målet är såklart att gå ner i vikt, men har insett efter att ha läst din blogg att allt inte handlar om vikten. Vad jag skulle vilja göra är att känna mig ok med att visa mina armar i ett snyggt linne. De har jag otroliga komplex för. Med kosten vill jag lära mig att äta smart och att det ska passa in med maten vi äter i familjen.

Jag är 34 år, väger 81 kg o är 167 cm.

Nu håller jag tummarna!

Mvh Åsa Gustafson”

Grattis Åsa! Det ska bli roligt att samarbeta med dig mot dina mål 🙂

13 kommentarer
  1. Heja Åsa! :)Jag håller tummarna för att du får en toppenstart och kanske lika snygga armar som anna. ;)Kan du så kan jag!

  2. Ska bli så kul att följa Åsas resa framöver, lycka till! Hoppas din PT-online tjänst kommer till hösten, är grymt taggad att få tips och coaching av dig Anna! Kör så det ryker 🙂

  3. Heja Åsa! Vad modigt att blotta sig så öppet om så privata saker men det känns personligt och fint. Grattis till coachningen. Hejar på och hoppas att du får de resultat du vill ha! 🙂 Ska bli kul att följa.

  4. Grattis Åsa! Det ska bli spännande att se vad du kan få för resultat med Annas hjälp.Lycka till och kör hårt!

  5. Vad spännande! Det här kommer gå superbra! Ska bli riktigt roligt att följa er! Vad har du själv för mål Åsa? Vore kul att höra!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras