Filmklipp: Annas proteinkräm

Det är så många som frågar om hur jag gör min proteinkräm så här delar jag med mig av mitt hemliga recept. Måste vara löjligaste klippet på webben just nu, men det bjuder jag på 🙂

De proteinpulver jag tycker passar bäst att göra kräm av är (tyvärr) sötade varianter. T.ex. de jag själv ofta äter från Star Nutrution, Whey-80 eller Whey-100 – vassleprotein av hög kvalité, till bra pris och som dessutom är dopingtestade.

Smakligt mellanmål!

9 kommentarer
  1. Jag brukar mixa ihop 1 dl hallon, 1 dl turkisk yoghurt, ½-1 dl naturellt proteinpulver (jag har Whey-80) och toppa med nötter/frön ..Blir jättegott & ändå naturlig sötma !!= )

  2. Jag brukar blanda med en burk keso ,det blir nam namsärskilt med mint chokladprottepulver,är det riktgt mys så i med ett par russin så är det på topp !!jess ( trevligt att se dig live 🙂 )

  3. Hej! Jag har provat göra din proteinkräm men efter en natt i kylen är den hård som kola. Ska den bli det? Blir din lika dan, stenhård?! Tar jag mer vatten blir den för lös. Jag har whey 80 choklad smak.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras