Workout Åre – bokningen öppen

Topp_newsletter_2012ver2.jpg

Vid lunch igår öppnade bokningen för Workout Åre 25-27 maj 2012. Jag har kollat in årets schema och det ser GRYMT ut! Global Yoga med Johanna Andersson, TRX med Seth Ronland, Pulslöpning med Ann-Sofie Forsmark och Magnus Hagström, Casall U-shape med Matthew Griffiths och Spinning med Jessica Clarén tror jag det får bli. Och nyheten crosscountrycykling. Och.. svårt med så mycket roligt! Måste ju få in lunchen också.

Kan varken vara med på The Nike Blast eller Blogger Bootcamp (mer än att leda mitt eget pass) eftersom mannen är borta då, men till Åre ska jag och jag ska ha så jäkla KUL! Du´rå?

10 kommentarer
  1. Jag kommer troligen inte vara med på BBC i år, har prioriterat en semestervecka med två fina vänner i vår istället. Ärligt talat så är min kropp långt ifrån pigg, har fortfarande krånglande bihålor så jag kan inte göra en 100% satsning just nu.Vila, omprioritering och bygga sakta men säkert är målen för min vår. Trist, men måste göras!

  2. Åh, är så sugen…men det drar onekligen iväg i kostnader om man ska ha boende också… Ska ju till Los Angeles på sportlovet också, är rädd att det går en del pengar där… 🙂 Alla dessa val!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras