Långpassdate med sköna Helena

helena_o.jpg
Två mer än nöjda löpare med mycket trötta ben.

När Dalarna meets Jämtland kan det inte gå fel (min man är ju också från Dalarna så jag vet ;). Fd Dalkullan och tjejen bakom bloggen Health by Helena är lika envis som mig och ser det positiva i tillvaron. Lite halka löste vi med bråddar, kylan och blåst med lager-på-lager-principen och snön som piskade oss i ansiktet fick bli dagens pealing. 

21km.jpg

20 km var målet och att bryta efter 19 var otänkbart – pannben x 2! När jag droppade av Helena hade vi matat runt Djurgården och Värtahamnen 20 km ganska exakt med en snittfart på 5.21. Själv hade jag en liten bit till hem så 21 km blev det totalt för mig (sprang ett varv runt huset eftersom klockan först visade 20,89 ;).

GRYMT nöjd med dagens pass och roligt att springa och prata med Helena om allt möjligt. Hon är otroligt duktig löperska och jag hade svårt att hänga med till en början men mot slutet var vi jämna. Jag hade nog lite mer energi lagrad efter kladdkaks-och-glass-frossan igår mot hennes inspirerande Detox-kur. Måste dock varna för att magen blir lite knepig efter en sådan uppladdning (alltså MIN, inte Helenas). Gasig är bara förnamnet men benen var fulla av energi och jag känner mig fortfarande pigg nu efteråt.

TACK Helena för att du hakade på mig ut i snöstormen! Nu är vi väl världa att glida runt hemma som båda planerade göra.

12 kommentarer
  1. Tack själv! Skrattar lite för mig själv här åt dina 0,11 kilometer som du var tvungen att samla runt huset….så klassiskt envist! 😀 NJUT av söndagen nu – själv har jag parkerat mig i soffan och tänker stanna länge! 🙂

    1. Haha – ja, precis vad vi pratade om (att man måste springa exakt vad man planerat). Jag njuter. Inte så mycket i soffan mer än när jag matar välling, men av att bara va hemma med snön vinande utanför fönstret 🙂

    1. Ja, det är perfekt kombination! Haha, nej, jag tvättar & matar barn, men njuter av att få mysa runt här hemma utan att gå ut mer idag & med hela familjen samlad 🙂

    1. Jag var anfådd må jag säga i det där tempot :)Tips. Hm. Försök springa med lätta steg & öva upp löptekniken.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras