Krispig proteinkulor

fitness_crisp.jpg

Överraskande goda Fitness Coco Crisps fanns med som en bonusprodukt i senaste leveransen från Gymgrossisten. Lätta krispiga kulor gjorda av sojapuffar med chokladöverdrag. Inget jag skulle äta en lördagkväll (då är det mer kalorispäckade prylar som gäller), men såhär en fredag (eller vardag) är de perfekta att mumsa på.

En påse (35 g) innehåller:

  • 156 kcal
  • 15 g protein
  • 8 g kolhydrater
  • 5,8 g fett

Efter bara några kulor är jag rätt nöjd. Goda och innehåller inget vanligt socker (sötade med sukralos). Visst, sötningsmedel är inte det bästa, men jag tycker det är helt ok om man inte äter för mycket av det. 

:++++:

Helt klart bra lågkalorigodis där du dessutom får i dig bra protein som får 4 av 5 plus (ingen full pott eftersom de enligt mig har för lite tuggmotstånd och därför tar slut för fort 😉 Kanske något för dig som har svårt för bars eller proteinpulver?

Pris: 16 kr hos Gymgrossisten.

4 kommentarer
    1. Jag tar ibland en proteindrink (bara vassleprotein) eller en bar om jag inte har möjlighet att gå hem & äta på en gång. Vill helst inte att det går mer än en timme innan jag äter efter träningen. Återhämtningen går ju fortare ju närmare träningen du äter :)Oftast går jag hem till älskade frullen, men ibland går jag lite ärenden innan & då blir det drink eller bar. Trevlig helg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras