Test: Micrad proteinbar

cookie_roll.jpg

Ibland gör jag dumma grejer som att köpa hem bars som ser goda ut för att äta istället för godis. Jag blir nästan alltid besviken då de inte går att jämföra med en riktigt kladdig kladdkaka eller Ben & Jerry (två lördagsfavoriter). Oftast är det bättre med frukt eller kesella med honung och nötter som godisersättning. Eller en bit mörk choklad.

I alla fall hade jag nu två bars hemma igår och vill hålla igen inför en plåtning för Aftonbladet Wellness, så de fick aggera lördagsgodis: Hi-Protein Cookie Roll, som man helst ska värma 10 sekunder i micron innan man äter. Här är mitt smakutlåtande:

  • Cookie Roll – Iced Brownie: Bars är alltid bars och smaken var ”konstgjord” men när jag värmde den ytterligare några sekunder så den blev mjuk – helt ok. Hyffsat god smak av mörk choklad, men lite ”för mycket”. Betyg:  :+++:
  • Cookie Roll – Chocolate Chip: Tråkig och torr innan jag värmt och som varm godare, men smakade mer som en syntetisk degklump. Dock gott med smälta chokladbitar i degklumpen. Betyg:  :++:

Innehåll per bar: 300 kcal (25 g protein, 35 g kolhydrater, 8 g fett). Tummen upp för att den inte innehåller några transfetter och har en bra sammansättning av näringsämnen för att räknas som ett mellanmål.

Pris: 24 kr hos Gymgrossisten.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras