Videoklipp – två magövningar

Här har du två grymma magövningar i filmformat för att fönya mig – kontrollerade situps och båten med bollrotation. Tycker de övningarna funkar bra för mig nu 6 månader efter kejsarsnittet och jag körde dem efter dagens konditionspass.

Jag hoppas du hör vad jag säger och om jag låter stressad är det för att jag hörde barngråt från MiniSats som ligger vägg i vägg med stretchhörnan (men det visade sig sen inte vara Jonna eller Junior).

7 kommentarer
  1. Vad roligt att höra dig prata! Alltid skoj att få en röst till tjejen på bilderna man har sett…Det är ju så väldigt många träningsbloggar som skriker blankt nej till crunches, sit ups osv speciellt gällande mammor. Men du verkar vara för det, vad ser du för fördelar med dem jämfört med plankor som hyllas överallt? Vore intressant att höra! Ser ju dock att din variant är hemskt mycket mer stabil och kontrollerad än hets-situpsarna á la muskelberg/delade magmuskulatur på gymmet!Hälsporren som stoppade min nyupptagna löpning är väck och jag lyckades spräcka målet på 23 minuter idag a 5 km, två månader för tidigt, så det kändes gott gott, nu kan jag lugnt krypa upp i soffan och jäsa! Jag försöker kommer ner i precis under 20 minuter och tänker inte se mig besegrad riktigt än, trots att det var tio år sedan jag gjorde det senast : /Trevlig helg på er!

    1. Jag kör MASSOR av plankor, men även andra magövningar & tycker inte det är fel med crunsches om man verkligen drar in magen och spänner till ordentligt – aldrig ryckiga rörelser!Heja vad bra! Härligt jobbat & skönt att hälsporren är borta :)Trevlig helg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras