Ben & Jerry-metoden

sopor_glass.jpg
Gårdagens sopor. En IKEA-stekpanna ryker varje år när vi monterar pepparkakshus & smälter socker.

Söndag. Det regnar och blåser ute. Första advent, mysigt i lägenheten och hela fina familjen samlad. Dessutom körde jag ett tungt benpass igår, träningsvärken börjar smyga sig på och jag har inte haft någon vilodag den här veckan.

Skulle du ha motivation att ut och springa i mitt läge? Kanske, och det är här Ben & Jerry-metoden kommer in. Jag hade helt enkelt FÖR mycket energi för att vila. Ben & Jerry tvingade mig ut i regnet där jag full av energi matade 12 backintervaller och totalt 12 km. Jag kan min kropp och glassladdning får mig att prestera! Dessutom är det så KUL när löpningen går så bra och nu känns precis som vanligt igen (ingen fladdrande, ond mage).

lerig.jpg
Så här ska det se ut efter backintervaller. Löpartajts – Casall, skor – Asics.

Hemma igen, blöt, lycklig, lerig och utan Ben. Men Jerry hoppas jag kunna hjälpa mig vid morgondagens styrkepass. Minst 15 fria dips ska vi göra ihop 🙂

15 kommentarer
  1. Hejjag har läst flera gånger här om backintervaller. Kan du berätta lite mer om vad det innebär? Började köra lite med intervaller på gymmet då jag var med i en grupp där vi har tävlat mot varandra om vem som går ned mest i vikt i %. Vi fick individuella kostprogram och träningsprogram och där var en sak vi skulle göra just intervall men inte längre än i 15 minuter. NU vill jag utveckla det då jag märkte snabbt hur jag bättrade på min kondition med det intervallpasset…

  2. Kul med backintervaller, men skärpning i sopsorteringen!!!Smält socker som stelnat i hela stekpannan kan verka hopplöst, men det går att fixa.Låt allt stelna och svalan, häll på vatten och värm upp igen. Rör lite försiktigt så löser det sig och gå bra att hälla ur.Får man inte plats med så mycekt vatten kan man få göra det en gång till.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras