Röhnisch – glimt av vårmodet

rohnischlinne_monster.jpg

Igår hade jag ett trevligt möte med Therese vid Röhnisch showroom där jag bl.a. spanade in vårens kollektion som kommer ut i butik vecka 2 2012. Det jag såg gjorde mig glad – massor av läckra färger, roliga mönster och textilier. Som linnet ovan, där mönstret är framtaget av Matilda Ekman från konstfack (som även designat åt Indiska).

rohnisch_trosa.jpg

Underkläder anpassade för sportiga aktiviteter har frågats efter här på bloggen. Röhnisch har många fina i butik redan nu och ovan ser du vårens roliga trosor i samma mönster som linnet överst.

rohnisch_linnen.jpg

Här är fina linnen som är lite transparent med ”ihåliga” mönster i större och mindre grad. Snyggt med en stark färg på sport-bh under är min tanke. Jag gillar också att linnena inte sitter så tajt åt och därför är lätta att trivas i oavsett kroppstyp.

rohnischjacka_gul.jpg

Löpjackan i feminin design ovan spås bli en favrit till våren. Finns i lysande gult och trendigt cerise. En kul grej (eller mindre kul om den verkligen behövs i ett nödläge) är den lilla visselpipan i en lite ficka i ärmen. Materialet är lätt, prasselfritt och fräckt blankt.

rohnisch_jackor.jpg

Nytt för vintern och som finns i butik just nu är fina och varma jackor. Dålig bild ovan, men jag har en snygg jacka som kommer upp senare på bloggen. Stilren, smickrande feminin design med hög mysfaktor. Lurviga stickade mössor och halsdukar finns att köpa till. Kom vinter, kom!

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras