Idag startar den

alltforhalsanAllt för hälsan mässan i Älvsjö. Min man ska dit och spana, men själv jobbar jag både idag och i morgon. På söndag vill jag vara med familjen, så det blir ingen hälsomässa för mig. Gråter dock inte. Det brukar vara ungefär samma saker (kosttillskott, lite kläder, spa-prylar, deffade människor och endel nyheter).

Best of the Best conventet är inte heller min bit. Är ingen aerobicstjej utan vill hellre ha enkel, tuff träning utan koordination. Men det ska ju vara många bra instruktörer, så för er som gillar dans är det kanon.

Ska be mannen kika efter intressanta trender. Vet t.ex. att det kommer vara en uppvisning av träningsformen Parkour som jag tidigare bloggat om. Vore kul att se det live, men gissar att det snart finns på närmaste SATS-anläggning.

Ok. Jag ÄR självklart lite sur över att jag missar mässan. Men samtidigt går jobb och familj alltid först. Och jag har ju min insider och alla er andra bloggare som kan rapportera.. 🙂

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras