Älskade (& hatade?) tonfisk

tunaAntingen tycker man om det, eller tål man inte lukten. Tonfisk – ”traditionell byggarmat”. Minimalt med fett, inga kolhydrator, maximalt med protein!

Ända sen jag började styrketräna (ca. 14 år sen!!) har jag ätit tonfisk regelbundet. Det var som att det hörde till. ”Styrketränar du måste du äta tonfisk!”. Alla gjorde det, jag med, och jag gör det fortfarande.

Idag är jag mer kräsen och äter inte direkt ur burken med lite äppelmos på (jo, jag har faktiskt gjort det). Nu vill jag ha massa gott till och kan skapa den mest delikata måltid av en burk tonfisk. Som dagens lunch, bestående av tonfisk, sallad, tomat, gurka, broccoli, paprika, vinegrette, keso, fetaost, avocado och pumpakärnor. Mmmm min älskade tonfisk! (eller är det tillbehören som är godast?)

4 kommentarer
  1. Tonfisk är otroligt gott, men jag klarar inte av doften. Det påminner mig om kattmat.
    Men som du så levde jag på tonfisk i burk under några månader. Dock med lite pumpernickel och sallad till…. Blä känner jag nu! Torrt och hemskt!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras