Lunch enligt ISO-dieten

Min lunch a´la ISO-dieten med kyckling inlindad i parmaskinka, matvete med ägg, avocado, bönor och grönsaker.
Min lunch a´la ISO-dieten med kyckling inlindad i parmaskinka, matvete med ägg, avocado, bönor och grönsaker.

Nya trenden är att äta enligt ISO-dieten, något som jag tycker är en vettig metod om man vill gå ner i vikt/hålla formen. Enligt Fredrik Paulún, dietens grundare, är ISO-dieten den optimala dieten. Grundkonceptet handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle. En balanserad kost där mängden energi från kolhydrater, protein och fett är lika stor.

Tror jag ätit enligt ISO-dieten ganska länge utan att veta om det. Äter inte supermycket kolhydrater men lite, och alltid bra fett och mycket protein. Annars förespråkar jag inte olika dieter, men den här är i alla fall så pass vettig att den går att hålla livet ut, utan att tvingas utesluta något viktigt näringsämne.

3 kommentarer
 1. hejsan, gillar verkligen din blogg. jattekul att lasa.
  lunchen ser smaskens ut. jag tranar ungefar 4-5 ganger i veckan. mest kondition och styrka men alltsa jag ater nog inte ens halften av det pa din tallrik. ater du upp allt de? jag vet ju att man maste ata rejalt nar man tranar och sa. jag forsoker ata sma portioner flera ganger om dagen. hur ser din dag ut med mat???

 2. Hej Evelina!

  Kul att du gillar bloggen. 🙂
  Jadå, allt slinker ner utan problem. Jag tränar alla dagar utom en vilodag i veckan så jag behöver mycket mat. Äter oftast 5 mål om dagen och alla huvudmål är i storlek med bilden, och mellanmålen är lite mindre. Sen äter jag mest nyttig mat & då kan man äta stora portioner utan som ändå innehåller få kalorier. Jag räknar aldrig kalorier utan äter tills jag är mätt.

  Ska fixa ett inlägg om hur min mat kan se ut under en dag framöver. Håll utkik!

  Kram/Anna

 3. Jag skulle vilja thnkx för det arbete du har lagt i skrift den här bloggen. Jag hoppas samma höga kvalitet blogginlägg från dig i den kommande också. Faktum är att din kreativa skrivande har inspirerat mig att få min egen blogg nu . Verkligen blogga är att sprida sina vingar snabbt. Din skriva upp är ett bra exempel på det.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras