Jag väljer att må bra

Livets goda, för kropp och själ.
Livets goda, för kropp och själ.

En dag på gymmet såg jag en tjej, så mager att hon såg anorektisk ut och frenetiskt trampande på en trappmaskin. Min tanke var då ”vad glad jag är för varje extrakilo jag har”. Jag vill vara stark, frisk och glad med massor av energi, inte utmärglad, trött och deprimerad. I år ska jag satsa på att verkligen må bra och bygga upp kroppen istället för att bryta ner den. Detta genom att:

  1. Alltid ha en vilodag i veckan (även om jag inte känner mig sliten. Detta för att återhämta mig bättre och sen orka träna hårt och effektivt).
  2. Tanka kroppen med rätt energi (jag har ätit bra hela tiden, men ska få in fler mellanmål och äta mindre onödigt som halstabletter och tuggummi. Ska dock inte vara så strikt mot mig själv och tillåta mig äta något onyttigt ibland – choklad t ex).
  3. Umgås mer med de jag tycker om (familjen är jag såklart redan med mycket, men har nu flyttat närmare vänner och har snart plats för att bjuda hem folk).
  4. Göra roliga saker (gå på träningsbloggträffar, gå på yoga som jag inte tagit mig tid till förut, göra kul saker med familj och vänner).

Det är ditt liv, din tid och du väljer själv vad du vill göra med den.

3 Comments
  1. Jajjamen! Du & alla andra på bloggträffarna är bra för mig.. 🙂

    Tack, han är redan så bra att han får gå till dagis.
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.