Min müsli – god & nyttig

mussli
Müsli a´la Anna.

Ibland får jag mina ryck och blir extra huslig. Bakar bröd och som idag fixar egen müsli. Det är faktiskt hur lätt som helst och konstigt nog är detta bara min andra gång jag gör det. Man kan ta precis vilka ingredienser man tycker om och den här gången använde jag:

Rostade havre- och råggryn.
Rostade havre- och råggryn.
  • Havregryn
  • Rågflingor
  • Solrosstjärnor
  • Hela linfrö
  • Gojibär
  • Hackade mandlar
  • Kanel

Havregrynen och rågflingorna rostade jag snabbt (ca 5-10 min) i ugnen på 250°. Viktigt att hålla koll så att de inte bränns vid. Sedan blandade jag ihop allt – klart!

7 kommentarer
  1. Gör allt nu för hitta rätt väg som passar mig för gå ner till min drömvikt och få må bra och vara glad. Men blir svårt när man lever på soc och inte får stöd av familj eller någon vän. Ingen som finns där och hjälper en och stöttar en. Men har alltid funderat på göra egen müsli för få lite mer i frukosten och kvällsmaten. Ska helt klart testa denna för det innerhåller många av mina favo saker. Men torkadejordgubbar vart kan man hitta det billigt?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras