Prylarna som gör skillnad

klockaAtt springa kan vara jättejobbigt eller helt underbart skönt. För mig är den stora skillnaden de tekniska prylarna som håller motivationen uppe. Min pulsklocka från Polar är ett måste. Det är kul att se hur pulsen ökar, speciellt vid intervallträning. Man kan tävla mot sig själv och försöka komma upp i puls så mycket som möjligt (jag kommer upp i ca 173 slag/min som mest när jag kör backintervaller), samt försöka hålla nere pulsen om man vill köra ett lugnare ”återhämtningspass”.

Musik är också en viktig ingrediens för att få mer energi vid all form av träning (utom möjligtvis yoga). Min I-pod Shuffle är alltid full av bra träningsmusik. Formatet gör den smidig att ha med sig och den är enkel att klämma fast i jackan. Sen är den snygg också vilket är ett extra plus!

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras