Badkalas

filip_hamp_badkalas

Vi fortsätter på temat födelsedagskalas med aktiv lek. För några veckor sen för tvillingarna på Lek & Bus, igår 8-årskalas för Hampus och hans klasskompis Filip på Tyresö Aquarena. I flera år har det bara blivit hemmakalas för kompisarna, om det ens blivit några eftersom båda storkillarna fyller år mitt i sommaren. Det brukar var mysigt, men genom ett bloggsamarbete med Medley fick vi möjlighet till att förskottsfira med ännu ett upplevesekalas.

badkalas1

Med en egen stor och rörelseglad familj och compact living på 89 kvm har vi nu sett fördelarna att flytta våra barnkalas utanför hemmet och ge barnen större lekutrymme. Tyresö Aquarena är perfekt för detta med en tränings- och motionsbassäng på 25 x 20 meter med en lång hinderbana barnen gillade att tävla på, roliga flytleksaker, samt ett äventyrsbad med vattenrutschbana i tropisk miljö och barnbassäng. Samtliga bassänger varmt tempererade mellan 27-32°, men själv ville jag ändå inte bada p.g.a. magen och höll koll från kanten. Men kalasbarnen, deras pappor och tvillingarna for runt som fiskar i vattnet.

flodis

Sen tog vi badpaus där barnen överraskades av Medleys kompis Flodis. Han är en mjuk och go filur som alla gärna kramade, inklusive mig.

badkalas2

Därefter bjöds det på korv och fika, och de gulliga tjejerna från receptionen kom med varsin present till Hampus och Filip. Den innehöll varsin badleksak att träna på att dyka efter.

Killarna var mycket nöjda och vi föräldrar med. Badhuset är riktigt fint med bassänger som passar hela familjen. Dessutom finns gruppträning och ett gym jag hört ska vara bra. Dit kan du dessutom ta med din bebis som inte lärt sig krypa fram till kl 15 på dagarna. Jag hann inte kika in där, men Hampus har redan bett om att åka tillbaka, så det blir säkert fler besök till Tyresö Aquarena.

I samarbete med Medley.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.