Happy hälsohöst

jonas_jag_ans

Det är inte bara jobbet jag längtar till i höst. Hela livet känns som en uppåtspiral med flera rolig saker inplanerade – många tillsammans med mannen. Vi har varit dåliga på att ta in hjälp med barnen för att få tid ihop bara vi två, men i och med att tvillingarna blir större är det lättare. När de var bebisar var det svårt för en utomstående att ta hand om alla barn, men nu har vi fixat barnvakt till flera helger framöver. Hösten är verkligen maxad med kul happenings och utöver mina PT- och företagskunder ser jag fram emot:

  • 23/8: Bröllop för Maria och Daniel ute i Sollentuna då barnen sover hos syster Mia och jag och Jonas bor på hotell. Bröllop är alltid så vackert känslofyllda och jag ser fram emot lyxigt boende och hotellfrukost med min egen gamla man därefter.

rohn_reflex

 

  • 2/8: Höstens första Get Out to Workout, 17.30 i Humlegården. Mer info kommer, men jag kan skvallra om att vår samarbetspartner Röhnisch sponsrar med den snyggaste reflexvästen jag någonsin sett. Perfekt tajmat inför höstmörkret!

HBGM

  • 13/9: Helsingborg Marathon. Det är samma dag som min födelsedag och trots knapp träning kunde jag inte låta bli att tacka ja till inbjudan. Kunde inte tänka mig en bättre present till mig själv än ett långlopp + uppladdning med natt på hotell i Halmstad tillsammans med Jonas.
  • 20/9: Återträff med hinderbaneträning ute på Gärdet med min Eleiko-PT-klass. Det ska bli väldigt kul att se alla igen, dock ingen övernattning denna helg.

wenngarn1wenngarn_gym

  • 27-28/9: Tränings- och hälsokonvent för familjer (inget namn klart än) ute på Wenngarn Sportcenter. Ni som följer mig vet att jag älskar stämningen vid träningskonvent. Att få uppleva det tillsammans med hela familjen blir grymt och precis så resonerar jag även att andra kommer tänka. Mer info inom kort!

lop_salen

  • 10-12/10: Hälso- och träningsweekend Sälen (under hotell-paket-träning). Precis som Workout Åre är det så optimalt att kombinera träning- och hälsa med vacker natur. Deltagarna var lyriska efter förra året och jag hoppas det är många som är sugna att komma i år. Jag leder löpning på fjället, yoga, och den här gången har vi även en deal med specialerbjudande på PT-online i kombination med eventet. Hoppas vi ses för en perfekt vila-upp-kom-igång-helg. Mer info här.

  • 13-17/10: Direkt från Sälen åker jag och mannen till New York. En resa där jag fixat barnvakt är min 40-årspresent till Jonas och jag längtar! Var senast i staden när jag gick i 7an och ser fram emot shopping, löpning i Central Park, restaurangbesök (tips är välkomna), hockey (ok, mest mannens intresse men det blir säkert en upplevelse), coola ”cyber-hotellet” Yotel och styrketräning med mannen.

Som sagt – en riktigt rolig höst! Komsi komsi…

20 Comments
  1. Hej!
    Min man fick en riktigt rolig NYC guide bok med bra tips både på restauranger och saker att göra ,om man inte redan har fullt upp :)Den heter I <3 NY En annorlunda reseguide.

  2. Hej Anna!
    Jag och min sambo åker till NYC 1/9 å det är vår första resa till staden. Jag återkommer om tips när jag kommer hem. Kommer även lägga ut bilder på fb/instragram. Har fått lite tips av mina vänner som little Italy, Chelsea market, matmarknad, paragon sports (ligger vid flatairon building) bra å billig sportaffär. Sen finns det massage outlet I’m man vill handla mycket kläder billigt.
    Hoppas ni får en härlig resa

    1. Tack för tipsen Sandra! Förmodligen blir det så att vi hamnar lite där vi hamnar. Det finns ju så mycket! Men alla tips är välkomna & det är grymt med en blogg att ha informationen samlad i.

      Ha en riktigt härlig resa ni med!

  3. Hej Anna! Va härligt med NYC. Kom själv hem därifrån igår och jag är bara tvungen att ge dig mina guldkorn. One lucky duck/ Pure wine and food är ett måste. Båda ställena drivs av samma ägare, men de första nämnda är deras take away. Prova båda. Sen tycker jag även att ABC kitchen är helt magiskt. ABC är en affär i flera våningar som i botten har en brutal restaurang som är öppen för lunch och kvällsmat. Sen är de nästan tvunget att äta lobster roll när man är i NYC och då tycker jag att ni skall prova Marys Fish camp eller Ed’s lobster bar och intill ed’s ligger en jätte poppis restaurang som heter Jack’s wife freida som är värt ett besök. De serverar frukost, lunch, och middag. Hoppas ni får en magisk resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.